Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Időpontfoglalás

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy a személyi okmányok gyorsabb, egyszerűbb ügyintézése céljából az időpontfoglalást 2016. április 1-től „okmányiroda/kormányablak kiválasztásával” vagy „okmányiroda/kormányablak és ügy kiválasztásával” kezdeményezheti, az „ügy kiválasztása” szolgáltatásunk megszűnik.

Amennyiben bármilyen további közigazgatási ügyintézéssel kapcsolatos kérdése merül fel, vagy ügyintézése előtt tájékozódni kíván, hívja a 1818-as telefonszámon a Kormányzati Ügyfélvonalat.

Ügyfélkapu ikonSegítség, kapcsolat

Súgó ikon

Okmányirodai változások 2013-tól

Általános tájékoztató az internetes okmányiroda működéséről!

További segítség: Ügyfélvonal;

E-mail 1818@1818.hu;

24 órás telefonos segítség: 1818;

Külföldről: +36 (1) 550-1858

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Ebben az esetben először kiválaszthatja, hogy ügyét melyik okmányirodában / kormányablakban szeretné intézni, ezután kiválaszthatja ügyét. Kezdje meg az időpontfoglalást!

Ebben az esetben először kiválaszthatja, hogy milyen ügyben szeretne időpontot foglalni. Ha ezt kiválasztotta, választhat okmányirodát / kormányablakot. Kezdje meg az időpontfoglalást!

Ezt a lehetőséget akkor válassza, ha pontosan tudja, hogy milyen ügyet melyik okmányirodában / kormányablakban szeretné elintézni. Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden okmányirodában lehet minden ügyre időpontot foglalni!