Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:MNB hitel- és lízingválasztó segédprogram

A szolgáltatás adatai Intézmény: Magyar Nemzeti Bank Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2013.10.22.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

A program célja, hogy segítse a tájékozódást a hitel- és lízingtermékek piacán. A személyes tájékozódást nem helyettesíti, de néhány egyszerű szempont és szűrőfeltétel megadásával átfogó képet nyújt a piacon elérhető finanszírozási lehetőségekről.

A program nem számolja ki egy konkrét konstrukció lehetséges törlesztő részletét, hanem a piacon megtalálható termékekről, azok igénybevételének kondícióiról, feltételeiről nyújt tájékoztatást az érdeklődő választása szerinti termékkörben. A törlesztő részletek alakulásáról, a kamat- és árfolyamváltozások várható hatásairól úgy kaphat információkat, ha a segédprogram adatait átvezeti a Hitelkalkulátorba.

Az itt kapott adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A program a pénzügyi szervezetek által megadott adatok alapján számol, az adatokért az MNB felelősséget nem vállal. További, részletes információ és a program használatát bemutató segédlet az MNB honlapján olvasható.