Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Egyszerűsített foglalkoztatás bejelentő mobil alkalmazás

A szolgáltatás adatai Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2013.11.29.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az alkalmazás a 2010. évi LXXV. törvény (Efo.tv.) szerint létesíthető munkaviszony elektronikus bejelentésének támogatására készült, Ügyfélkapu felhasználók számára. Az egyszerűsített foglalkoztatás szabályairól a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) által készített információs füzet tartalmaz részletes információkat. Az alkalmazás segítségével beküldött bejelentések joghatása megegyezik a NAV által publikált 17T1042E jelű elektronikus adatlap kitöltésének és beküldésének joghatásával.

Az alkalmazással készített bejelentések beküldéséhez élő, érvényes Ügyfélkapu felhasználónévre és jelszóra van szükség. Az Ügyfélkapu létesítésével, használatával kapcsolatos információk a ezen a címen találhatók meg.

Az alkalmazásban lehetőség nyílik egyedi, vagy haladó bejelentés beküldési mód használatára. A bejelentés Ügyfélkapun történt beküldésének visszaigazolását az alkalmazás tárolja, a bejelentés NAV által történt befogadását vagy elutasítását a felhasználó az Ügyfélkapu értesítési tárhelyén találja!