Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:E-NYENYI adatszolgáltatás

A szolgáltatás adatai Intézmény: Magyar Államkincstár Központi szerve mint nyugdíjbiztosítási szerv Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2007.03.22.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság e-NYENYI szolgáltatásával a Nyugdíjbiztosítási Egyéni Nyilvántartó Lappal kapcsolatos 2006., 2007., 2008. és 2009. évi adatszolgáltatási kötelezettségének tehet eleget.

  1. Regisztráljon az Ügyfélkapun! Az e-NYENYI szolgáltatás igénybe vételéhez végleges Ügyfélkapu regisztráció szükséges.
  2. Töltse le és telepítse fel saját gépére a megfelelő évi NYENYI programot az ONYF honlapjáról! Ezzel a programmal tudja kitölteni a majd elektronikusan beküldendő foglalkoztatói nyilvántartó lapokat.
  3. Az ügyfélkapus azonosítóját használva az ONYF honlapjáról töltse le a NYENYI program használatához szükséges "foglalkoztatói indítóállományt", ez az állomány tartalmazza egy adott foglalkoztató azonosító adatait!
    (A 2009. évi program használatához indítóállomány nem szükséges.)
  4. A saját gépén a NYENYI program segítségével töltse ki a nyilvántartó lapokat.
  5. Az ügyfélkapus azonosítóját használva a www.magyarorszag.hu honlapon található általános dokumentumfeltöltő oldalon küldje be az állományokat.
  6. A sikeres (esetleg sikertelen) feltöltésről, az értesítési tárhelyen, a feldolgozás eredményéről az ONYF honlapjáról elérhető értesítési szolgáltatáson keresztül tájékozódhat.

Részletes segítség az ONYF oldalán