Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!


A Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ), és minden KAÜ-t használó szolgáltatás karbantartás miatt 2020.06.03-án 00:00 órától 02:00 óráig nem lesz elérhető.


Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!
Szíves megértését köszönjük.


NISZ Zrt.

 

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 07. 15. 23:59

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület 2020. június végén, a „Támogatási idő lekérdezése” felület tervezetten 2020. júliusban lesz újra aktív. . Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. június 5-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Iparjogvédelmi szakkönyvtár - SZTNH

A szolgáltatás adatai Intézmény: A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2006.06.15.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az Iparjogvédelmi Szakkönyvtár gyűjteménye közel 23 000 kötet könyvből, szakdolgozatokból, valamint külföldi és magyar szakfolyóiratokból áll.

Az online katalógusban a könyvtár teljes állománya fel van dolgozva - beleértve a szellemitulajdon-védelmi szakfolyóiratokban feltárt információkat is - és többszempontú, rugalmas visszakeresést tesz lehetővé. Az információk heti rendszerességgel kerülnek frissítésre.
Az új elektronikus katalógus számos korábban nem alkalmazható keresési lehetőséget biztosít. Alkalmas - többek között - a nyelvek szerinti szűrésre, megfelel annak az elvárásnak, hogy egy adott folyóiratban megjelent és feltárt valamennyi cikk adatai egy kereséssel legyenek megjeleníthetők, valamint lehetőséget nyújt a cikkek évek szerinti monitorozására is.