Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Jogi tanácsadás uniós állampolgároknak

A szolgáltatás adatai Regisztráció: Regisztrációt nem igényel Módosítás dátuma: 2010.01.17.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon
Ingyenes személyes tanácsadás jogi szakértőtől az Ön EU-s állampolgári gyakorlati jogaival kapcsolatban. Az ÁTSZ azon EU állampolgárokat szolgálja, akik az európai belső piacon mobilitási problémákkal találkoznak. Az ÁTSZ egy olyan tanácsadó szolgálat, amely útmutatást és gyakorlati tanácsot ad az állampolgároknak az EU-ban és belső piacán tapasztalt konkrét problémáikban.
A több nyelven beszélő jogi szakértők által adott válasz személyre szabott, objektív és gyors. A szakértők megmagyarázzák a vonatkozó szabályokat. Az állampolgárt azon szervezethez irányítják, amelyik a legnagyobb segítséget tudja adni a probléma megoldásához. Tanácsot adnak, hogy hogyan érvényesítheti állampolgári jogait és hogyan kaphat jogorvoslatot.
A válaszokat telefonon vagy e-mailen adjuk meg az állampolgár által megjelölt nyelven (a 22 hivatalos nyelv egyikén). A szolgálat a Európa Önökért hálószemmel együtt működik, amely általános útmutatókat és országonkénti tájékoztatókat tartalmaz az állampolgárok jogairól.