Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal

Kezdete: 2020. 04. 14. 00:00. Vége: 2020. 09. 30. 23:59 

IInformatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. Az „Adatkeresés” felület előreláthatólag 2020. augusztus folyamán, a „Támogatási idő lekérdezése” felület pedig tervezetten 2020. szeptemberben lesz újra aktív. Bővebb információ itt olvasható.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

 

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Kéretlen hirdetés (spam) bejelentése a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak

A szolgáltatás adatai Intézmény: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Regisztráció: Regisztrációt igényel Módosítás dátuma: 2011.03.11.

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Helyi súgó ikon

Az elektronikus úton (SMS, fax, e-mail) érkezett kéretlen hirdetésekkel kapcsolatban tehet bejelentést, illetve eljárást kezdeményezhet a Nemzeti Média- és Hírközlés Hatóságnál. A bejelentéshez töltse ki a hivatkozott oldalon található elektronikus űrlapot.